Links

nicolebaert.be – Exclusieve hoeden voor dames en heren.

ynekemakkum.wordpress.com – Haakwerk van Yneke

www.kreas-design.nl – Kreas! staat voor kwaliteit! Is alleen het beste goed genoeg voor uw interieur, maar wilt u niet teveel betalen? Of u nu houdt van strakke supermoderne meubels of van tijdloze designklassiekers, bij Kreas! Interieur & Design  bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige meubels uit het topsegment.

www.defriesemaatkast.nl – defriesemaatkast is de naam voor de collectie kasten van jan pieter de graaf uit harlingen. De vormen van de kasten geven blijk van een verleden vol architectuur,beeldende kunst en theater. Per jaar worden 11 kasten gemaakt met het predikaat uniek prototype en dat betekent dat het wordingsproces in eigen atelier zoekenderwijs handmatig gebeurd.

www.nabk.nl – De Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars (NABK) biedt beeldend kunstenaars kortingen op expositiemogelijkheden, gratis toegang tot landelijke kunstbeurzen, presentaties in fraaie kunstboeken, een gratis abonnement op een kunsttijdschrift naar keuze, onderlinge contactmogelijkheden, inspirerende bijeenkomsten, trainingssessies, diverse cadeaus, waaronder 2 à 3 gratis kunstboeken per jaar, korting op inkoop van materialen, het Kunstenaarsfonds en veel meer. De waarde van alle voordelen is elk jaar een veelvoud van de jaarlijkse contributie.